zeugari-ston-paradeiso

Ζευγάρι στον παράδεισο

Χάρη σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής με προσεκτική διατροφή και γυμναστική, ένα ζευγάρι καταφέρνει να ζήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Αισίως, φτάνουν τα 100 και τότε εμπλέκονται σε ένα δυστύχημα, στο οποίο και χάνουν τη ζωή τους.

Το πρώτο πρωί, πηγαίνουν στον Θεό και τον ρωτούν πού βρίσκεται το γυμναστήριο. “Το γυμναστήριο;”, ρωτά ο Θεός έκπληκτος. “Εδώ που βρίσκεστε, το γυμναστήριο είναι αχρείαστο. Πάντα θα είστε σε φόρμα και δε θα χρειάζεστε εκγύμναση.” Η γυναίκα, ευχαριστημένη με την απάντηση, γυρνά στον άντρα της και τον βλέπει συνοφρυωμένο. Το απόγευμα, ξαναπηγαίνουν στον Θεό και ρωτούν αν υπάρχει αντηλιακό υψηλής προστασίας. Εκείνος τους απαντά: “Εδώ είναι o παράδεισος, δε χρειάζεστε προστασία πια, ο ήλιος δεν πρόκειται να σας κάψει ή να έχετε καρκίνο του δέρματος. Απολαύστε τις παραλίες και τον ήλιο άφοβα.” Η γυναίκα ενθουσιάζεται με αυτή την απάντηση, ενώ ο άντρας πλέον μοιάζει εμφανώς νευριασμένος.

Αργότερα το απόγευμα, πηγαίνουν στον Θεό και τον ρωτούν που μπορούν να βρουν κάποιο εστιατόριο με υγιεινές επιλογές για βραδινό. “Εδώ δεν υπάρχουν τέτοια εστιατόρια γιατί πολύ απλά δεν τα έχετε ανάγκη. Μπορείτε να φάτε όσο θέλετε και ό,τι θέλετε, χωρίς ποτέ να αισθάνεστε φουσκωμένοι ή να παχαίνετε.”

Αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα για τον άντρα, ο οποίος δεν αντέχει άλλο και ξεσπά λέγοντας: “Μα τα βλέπεις, ρε γυναίκα; Αν δεν με έπρηζες να τρώμε υγιεινά και να γυμναζόμαστε, θα είχαμε πεθάνει 30 χρόνια νωρίτερα!”

Τελευταία